Over Smaakmakers

Je moet van je hobby nooit je beroep maken, daarom maakte ik van mijn beroep mijn hobby. De combinatie van radio met een andere grote liefde, de keuken, leidde tot Smaakmakers, een podcast over eten.

Elke twee weken praat ik met iemand uit de wereld van eten en drinken. Dit varieert van bloggers tot producenten, van koks tot bakkers.

Ik heb 11 jaar gewerkt voor diverse programma op NPO Radio 2, 3FM en NPO Radio 5. Daarnaast heb ik in die tijd meerdere podcastseries opgezet en maakte ik de podcast Het Kan Je Buurman Zijn. Sinds 2021 ben ik freelance podcastmaker. Wil je dat ik jouw podcast maak? Kijk dan op mijn site voor meer informatie.

Disclaimer

Op de website vind je regelmatig een link naar Bol.com. Elke keer als jij via die link een kookboek bestelt, krijg ik een klein percentage van de aankoopprijs. Hiermee kan ik een deel van de kosten voor Smaakmakers dekken. Natuurlijk kun je de boeken ook bij je lokale boekhandel bestellen. Doe dat vooral ook, want die kunnen jouw steun goed gebruiken!

Smaakmakers wordt gehost bij Springcast. Wil jij jouw podcast hosten bij Springcast? Gebruik dan bij het aanmelden de kortingscode ‘zegert’ en krijg 2 maanden hosting gratis.