Samenwerken

Naast Smaakmakers maak ik nog veel andere podcasts, onder andere voor de Provincie Overijssel en de PKN. Onder de vlag van Smaakmakers maakte ik al podcasts voor het festival Into the Great Wide Open en bakkersgroothandel Bakeplus.

Samenwerken met Smaakmakers kan op verschillende manieren. Het is mogelijk te adverteren in één of meerdere afleveringen. Daarnaast kan ik ook een complete aflevering maken voor jouw merk. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kun je mailen naar smaakmakerspodcast@gmail.com. Meer informatie over Smaakmakers vind je ook in de mediakit.

Zegert staat links met een kleurrijke bloes en een koptelefoon op. Frans staat rechts, met een bruin jasje en een blauw overhemd. Ze lachen. Voor hen staat een tafel met allerlei brood en gebak. Ze hebben allebei een grote microfoon voor zich.
Podcastopname voor bakkersgroothandel BakePlus

Smaakmakers is een podcast voor liefhebbers van lekker eten en drinken. Met mijn gesprekken hoop ik luisteraars te inspireren om zelf de keuken in te duiken en de gerechten, dranken en keukens uit Smaakmakers te ontdekken. Ik ga ook dieper in op de wereld achter ons eten en behandel thema’s rondom duurzaamheid en eerlijke voedselproductie.

Met Smaakmakers bereik ik enthousiaste hobbykoks. Mensen die geïnteresseerd zijn in de verhalen achter hun eten en graag nieuwe keukens ontdekken. Afleveringen van Smaakmakers worden goed gewaardeerd: bijna 85% van alle luisteraars luistert de hele aflevering uit. Daarnaast heeft de podcast op Apple Podcasts een waardering 4,6 uit 5.

Voor meer informatie over adverteren of samenwerken kun je mailen naar smaakmakerspodcast@gmail.com.