Extra: Gezond eten uit Hartstikke Mediterraan

Normaal gesproken zit ik niet te wachten op hippe gezondheidsgoeroes. Dat komt goed uit: dat zijn de zussen Annemieke en Janine Jansen nou juist niet. Annemieke is cardioloog en weet ook nog eens alles over gezonde voeding. Niet zomaar de nieuwste voedingshypes volgen, nee, de wetenschap is hier leidend. En die wetenschap is het er over eens: het Mediterraanse dieet is het beste dieet om gezond oud te worden.

Combineer de kennis met de culinaire kwaliteiten van Janine en je hebt een heerlijk kookboek: Hartstikke Mediterraan. Ik mocht ze uitgebreid interviewen voor NPO Radio 5 en dat kun je hier beluisteren.

Een gedachte over “Extra: Gezond eten uit Hartstikke Mediterraan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.