Extra: Indonesisch koken met Francis Kuijk

Gisteren mocht ik weer eens invallen op NPO Radio 5. Dat doe ik zo af en toe als presentator Ron niet kan. Als het even kan, fiets ik er dan een culinair onderwerp in. Want ja, ook dan praat ik graag over eten, drinken en alles wat daarbij komt kijken. Gisteren had ik geluk, want ik had een heerlijk gesprek met Francis Kuijk (jeweetwel, die van Heel Holland Bakt) over haar nieuwe kookboek Basisboek Indonesisch.

Luister het hele gesprek hier.

Bestel Basisboek Indonesisch via Bol.com of via je lokale boekhandel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.