Smaakmakers in 2018

Zou het leuk zijn? Wordt het interessant? Willen mensen dit horen? Kan ik een zinnig gesprek over eten voeren? Sla ik geen immense flater? Het is vrijdag 9 februari 2018 en ik zit zenuwachtig in een Amsterdamse tram, op weg naar Karin Luiten.

En of het leuk werd! Sterker nog, ik had me geen betere eerste gast kunnen wensen. Het was ontzettend gezellig, Karin was net zo vriendelijk als ze in de krant overkomt en toen de podcast eenmaal online stond, zorgde ze er eigenhandig voor dat dit nog steeds de best beluisterde aflevering tot nu toe is. Een droombegin!

Inmiddels zijn we 11 maanden en 10 mooie, leuke, interessante, grappige en lekkere gesprekken verder. Smaakmakers werd meer dan 4000 keer beluisterd, mensen schreven fijne reviews en er werd zelfs gekookt naar aanleiding van een podcast! In de laatste aflevering zei ik het al: bedankt! Ik vind het fantastisch dat jullie elke maand weer de tijd nemen om naar mijn werk te luisteren. Op naar een nog mooier 2019!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.