Vanaf 24 februari: nieuwe afleveringen

Luister Smaakmakers ook in je favoriete podcast-app

Wat heb ik hier naar uitgekeken! Vanaf 24 februari staan er weer nieuwe podcastafleveringen voor je klaar. Elke twee weken krijg je een verse Smaakmakers in je podcast-app. Natuurlijk volgens het bekende recept: goede gesprekken over eten en drinken.

Volgende week begint het feest. Charlotte Kleyn is te gast voor een goed gesprek over eten onderweg. Tegenwoordig kom je om de paar kilometer een tankstation, wegrestaurant of koffietentje tegen, maar dat was vroeger natuurlijk wel anders. Daarover schreef Charlotte het boek Trek, vol verhalen over eten op een VOC-schip, in de Oriënt Express of gewoon buiten op het veld.

Dat gesprek is dus vanaf volgende week te horen in Smaakmakers. Luisteren kan bij Apple, Spotify, Google of elke andere grote podcast-app. Abonneren, delen of een recensie schrijven wordt zeer gewaardeerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.