#61: Indiaas koken met S&M Indian Cuisine

De Indiase keuken is één van mijn favoriete keukens. Je kunt me altijd blij maken met een goede dahl of curry. Dus toen ik de vraag kreeg of ik zin had om een middag te koken met S&M Indian Cuisine hoefde ik niet lang na te denken.

Luister Smaakmakers in je favoriete podcast-app

Dus zo belandde ik in een Amsterdamse keuken waar ik onder leiding van moeder Meenu en dochter Samridhi een Indiase maaltijd maakte. Dahl, groente, rijst en een goed dessert. Luister mee en steek in de tussentijd nog wat op over de Indiase keuken.

💰 Steun Smaakmakers via www.petje.af/smaakmakerspodcast en krijg een handgeschreven bedankkaart!

📖 Meer informatie over S&M Indian Cuisine vind je op www.indiancookingclasses.nl 

🎧Luister hier mijn eerdere podcast over de Indiase keuken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.