#05: The Holy Kauw Company

Denk je bij alcoholvrije drankjes aan cola, sinas of radler 0.0? Dan heb ik een tip voor je: het boek “Limonade” van The Holy Kauw Company staat vol met recepten voor lekkere alcoholvrije drankjes. Daarom zijn Arno en Mireille te gast in aflevering 5 van Smaakmakers. Een goed gesprek, natuurlijk over hun limonadeboek, maar ook over zondagse kookfeestjes en over alweer het derde boek van dit sympathieke stel. Luister hem nu, hier of via iTunes of Stitcher.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s