#04: Francesca Kookt

Tijd voor aflevering vier van Smaakmakers. Deze maand is Francesca van Berk te gast. Je kent haar waarschijnlijk van Francesca Kookt, één van de grootste foodblogs van Nederland. Daarnaast schreef ze een boek over de culinaire opvoeding, Mag ik nog een hapje? Tijd voor een goed gesprek over eten met kinderen, maar ook over koken met Indonesische oma’s en we introduceren een nieuwe term: restauranttraining.

Luister Smaakmakers ook in je favoriete podcast-app

In juli 2019 ging ik nog een keer langs bij Francesca. Toen hadden we een uitgebreid gesprek over de Surinaamse keuken, haar Big Green Egg en natuurlijk nog even over de culinaire opvoeding van onze kinderen.

Luister Smaakmakers ook in je favoriete podcast-app

Een gedachte over “#04: Francesca Kookt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.