#65: Meike Krüger over Een tafel vol, Georgië en Zuid-Korea

Stop met driegangendiners bij je thuis! Zet gewoon lekker een tafel vol met eten. Dat is de boodschap van Meike Krüger. Haar boek ‘Een Tafel Vol’ geeft je alle tips om van een etentje thuis een ontspannen avond te maken. Ook voor de kok!

Luister Smaakmakers in je favoriete podcast-app

In deze aflevering van Smaakmakers vertelt Meike hoe je zo’n diner het beste kunt plannen. Maar ze neemt je ook me naar een paar landen met onbekende keukens. Wat weet jij bijvoorbeeld van het eten uit Georgië? Als laatste praten we ook nog even over Zuid-Korea. Deze zomer deelde Meike jaloersmakende foto’s op Instagram. In de podcast vertelt ze over de kimchi-cursus, krab in sojasaus en rauwe inktvis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.