#40: Even bijpraten met Susan Aretz en Katinka Lansink Dodero

Een iets andere podcastaflevering dan normaal. In de nieuwe aflevering van Smaakmakers namelijk niet 1, maar 2 gasten. Op een mooie vrijdagochtend bel ik met twee oude bekenden van Smaakmakers: Susan Aretz en Katinka Lansink Dodero. Die hebben allebei leuk nieuws!

Luister Smaakmakers ook in je favoriete podcast-app

Susan sprak ik twee jaar geleden bij het verschijnen van haar boek Borreltijd. Inmiddels ligt het volgende boek bij de drukker. Dat was nog niet genoeg voor Susan, want bij dat boek verschijnt ook haar eigen gin! Een grote wens die uitkomt: “Ik wil als mijn boek uitkomt proosten met iets dat van mij is.” Die simpele opmerking leidde tot contact met een destilleerder uit Schiedam en nu dus tot haar eigen gin. De crowdfunding is inmiddels geslaagd, maar de gin zal ook te koop zijn voor mensen die niet hebben gedoneerd. Op de site van Susan lees je hier meer over.

Katinka Lansink Dodero belde ik terwijl ze op de redactie van haar uitgeverij was om het eerste exemplaar van haar kookboek Mi Casa Peru op te halen. Tijdens het bezoek neemt ze ons mee door het boek: “Mi Casa Peru is een boek met 80 recepten, maar er zitten heel veel achtergrondverhalen in over de recepten, de ingrediënten, mijn familie.” Als je de aflevering over de Peruaanse keuken interessant vond, is dit boek een aanrader voor je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.